Není kdo by mě miloval, než Ty sám!
Anotace: Ze sbírky Můj svět 2019.
Není kdo by mě miloval,
než Ty sám.
Píši slova jantarová
a stále znova.
Pár slov do básně
bez zbytečné třásně.
Klidně a jasně budou znít.
Aby nemohla odeznít!
Není kdo by mě miloval,
než Ty sám.
Tak s Tebou zůstávám,
i když máš v hlavě tisíc hlavolamů
a nerozluštilo by je ani tisíc kastelánů.
I občas pohybuješ se jako slon
v porcelánu.
A život nejede Ti dle plánu nebo manuálu.
A tak stále povídám,
není kdo by mě miloval,
než Ty sám.
Přečteno 220x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, Rozmarýna, ARNOKULT, Psavec, Dejvis, Kaj
Komentáře (2)
Komentujících (2)