Anotace: O panence z dávné minulosti...
Když budeš mít chvilku, přečti si kratičkou povídku Čtyry doby od Němcové, přesně to se mi totiž vybavilo, když jsem se začetla do tvých řádků.
Formálně možná slabší, ale emocemi naplněné skoro až po okraj.
20.04.2007 08:20:00 | Gina Rocca
hezka myslenka, ale to provedeni by chtelo vylepsit...
kdyz pouzivaz zdruzeny rym aa bb, tak nerymuj slova jako tvari-oltari a nepouzivej dva stejne rymy v jedny sloce skryte-skrytu
... jeste bych tam par veci nasel, ale tyhle dve bijou do oci, zkus na tom zapracovat, z basne je poznat, ze mas na vic...
MAX
10.03.2007 13:21:00 | Maxwell z Keldu