Anotace: |_-o:o-_|
Rovina
snést se nedá
Nebe na zemi - Matka hvězd
paralela "Ukřižování" tichya
prázdná místa odpověď naplňuje
...kde schováváš se lásko
i
pod kamením je prázdno
potoka koryto vysychá
Potemnění
Hodně vydařená a s dotykovým místem odkazu. Přikládám prst...
06.11.2020 15:12:06 | šerý
Děkuju
28.01.2021 00:05:53 | ricda
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?