Anotace: Přišli jsme na chuť společnému veršování, děkuji Eru Alonnar, že jsem Tě tu směla potkat....
Je půlnoc magická hodina.
Skrz prostor a čas se k tobě prodírám.
Už vidím cíl mé cesty předemnou.
Dům na jehož prahu stojíš s lucernou.
Již z dálky tvůj krok vyhlížím,
spěchej v mojí náruč vřelou.
Tmavý stín v dáli si prohlížím,
toužím, ať zlíbáš mě celou.
Polibek na čelo a na víčka
Jsi má víla maličká
Pak spojí se naše rty
už konec je vší samoty
Pojď, na prahu tě čekám,
dlaní pohladím tvou tvář.
V mysli už šaty ti svlékám,
rozhořím v tvých očích zář.
Zapadl měsíc, zmizely hvězdy,
noc černou pastí stala se.
Zaklaply dveře a lucerna zhasla,
dvě těla v milostném zápase.
Půlnoc s hebkou tmou
zažehla touhu nezměrnou...
Povedla se vám... :)
07.11.2020 19:07:29 | Emily Říhová