To je smutná síla! Myslím, že totálně z člověka odstředěná empatie. Některé pasáže jsou oprvdu vydařené, originální. Už jen: Vonná koupelna sahá páře na ramena / a čas chce Ji vzít do dálky.
Závěry jsou chladnější než sníh / když divím se proč do zelena...
Hm. Ta umocněná síla detailního pohledu. Super*
07.11.2020 17:46:01 | šerý
Čtu a pročítám si řádky..
Uvězněn pod hladinou
a jak se vrátit
zpátky?
Tu lásku cítím
však i ten zmar..
V tom slově "nemohu"
jak chtěl bych jít
dál..
Zeleň se mísí s ledovou tříští...
Co život dává
co život..odnáší si..
Pro pocity
..které hřejí
..pro pocity
..které
..jsou a už nemohou být propojeny.
ano JSI...***
Pád zná i změny
do výšin.
Možná že . . oči
poutavým barvám
opět uvěří. *ST
...............
Krásný víkend a posílám pozdravení.:)
07.11.2020 12:00:57 | jenommarie
děkuji, sobota neděle mlhavá podzimní, možná tak na horách svitlo jak ten úsměv paprsků kterých teď tolik není, a děkuji i za slůvka a přeji pokud možno hezký den
09.11.2020 13:12:07 | J's ..
Děkuji ti také.
Ať k tobě pluje i v malých paprscích
..sbíráná energie.;)
09.11.2020 15:03:28 | jenommarie