Láska je pel na křídlech motýlů
Anotace: Kdybys přišla, schoval bych tě náruče, líbal a hladil
Kdybys přišla
vložila bys hlavu na má ramena
schovala tělo do mé náruče
Kdybys přišla
líbal bych tě na rty a na šíji
a hladil po tvářích a po vlasech
Kdybys přišla
vytvořil bych kovanou bránu
abys nikdy neodešla
Vím
Právě proto nepřijdeš
Láska je pel na křídlech motýlů
Přečteno 276x
Tipy 14
Poslední tipující: Emily Říhová, Dejvis, Vivien, mkinka, Donne, Psavec, šerý, Frr, jenommarie, Amonasr, ...
Komentáře (5)
Komentujících (3)