Vzpomínková...
Ztichly tóny z kytar,
jen on nepřestal se
se mnou v rytmu kývat.
Pevně sevřel mě,
a pak tu naši do ucha
mi začal zpívat.
Ostatní šli spát pod širák,
asi už je unavilo
jen do tmy se dívat.
Jak dva blázni spolu
prosí čas, ať nezačne
se rozednívat.
Komentáře (5)
Komentujících (5)