Pěkná
13.11.2020 15:45:00 | Kaj
Jsem ráda, že se Ti líbí. Člověk musí myslet na pozitivno, i když má splíny.
13.11.2020 16:14:05 | mkinka
Nechceš zkusit moji metodu? Pustit si něco smutného (ticho je také dobré), lehnout si na koberec, všude zhasnout, relaxovat, uvolnit se, nechat splín, aby se vyřádil, aby si užil svoje a pak Ti dal pokoj? Nechat mu svoje tělo k dispoci na nějaký čas? Přeji ať to vyjde, a pokud ne, tak se nezlob.
13.11.2020 17:38:48 | Kaj