Měla jsem mokré tričko.
Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2020.
Měla jsem mokré tričko.
Možná jsem se trochu rděla.
Možná i více chvěla.
Měla jsem mokré tričko
a Tobě jsem se zalíbila.
A pak Tě něžně políbila.
Řekla, že napíši o Tobě báseň
a byla jsem jako třešeň.
Nebo višeň?
Měla jsem mokré tričko
a byl krásný teplý den.
Ty koupat jsi se se mnou chtěl.
V záchvěvů emocí.
Láska nebyla nemocí.
Ty dotýkati jsi se směl
a namaloval jsi na mé tělo
to nejkrásnější ze svých děl.
A řekl jsi, že jsem anděl
a pořád jsi se chvěl.
Ale štětec by lépe malovati neuměl.
Přečteno 255x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, Dejvis, Psavec, Frr, Rozmarýna, Koala, Amonasr, ARNOKULT
Komentáře (6)
Komentujících (4)