Milovat dvě ženy nelze,
To je vskutku prokletí,
Když si hošku musíš vybrat
Ze dvou teplých objetí.
Milovat dvě zeny nelze,
To ví každý malý kluk
Tenhle plán pak jistě selže
Srdce zamotáš si v suk
V životě však není času
Jednu ženu pochopit
Natož dvě si připnout k pasu
Zbytečně se lopotit
A tak věř mi drahý brachu
Když ti něco poradím
Jednu zvol si, zbav se strachu
Šťastný budeš, to já vím
Jen aby:)
14.10.2023 14:44:08 | Žluťák
...to je moooc hezký:0))...dilema...a ano, buď šťastný:0)...hlavně pochopit sám sebe a co srdce chce...
13.06.2023 14:16:04 | čertííík
Jak srdce na rozcestí se ptát,
když z více dlaní chceš brát?
Které budou mnohem líp hřát?
Kterou z těch dvou máš víc rád? ;)
20.11.2020 19:32:03 | Emily Říhová
Jedné je až až :D
..to se ví
i ta ti poleze občas
na nervy.
Však dáš-li jí lásku
i ona tvou lásku ocení. *ST ;)
13.11.2020 21:02:03 | jenommarie