Páni, nestačím se divit, co všechno na tvém profilu nenaleznu za básnické skvosty. Tento se mi obzvlášť líbil! Název je kouzelně výstižný; jak za něj, tak za báseň celou ti tu zanechám supertip :).
24.11.2020 22:33:48 | Rozmarýna
Ať křídla lásky vás dvou
až do ráje vás zanesou...
Krásná, Amiradi... S dovolením ukládám :)
20.11.2020 19:39:30 | Emily Říhová
Tato báseň by si zasloužila pokračování, pěkně jsi to vystihla, škoda, že není delší. To jsem ale chtivej, co :o)
14.11.2020 13:51:02 | Crazymike