Pod čistou oblohou
Pod oblohou bez mráčků,
ospale mezi řádky hvězd.
Čtu o nás dvou miláčku,
o spojení našich cest.
V dlaních stále svírám,
zbytky ještě živých snů.
Teplem díky němuž neumírám,
dám celý obsah našich dnů.
Rosa z výloh dnes nestéká,
jen nebe se v nich zrcadlí.
Je zvláštností člověka,
hledat anděly zapadlý.
Tak jako blázen snad,
tvářím se na svět kolem nás.
Život s tebou mám rád,
a do tvé řeky vstoupím zas.
Přečteno 181x
Tipy 12
Poslední tipující: mkinka, Maximus, Emily Říhová, jenommarie, Vivien, šerý, Donne, Koala, Květka Š., Frr, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)