Tak co teda?
Tak připálíš mi to cigáro?
Nebo tam budeš jen tak stát?
Tak chceš mě opít, nebo chceš mít pohled za střízliva?
Na co předsudky, když touhy navzájem po sobě žadoní.
No tak..nedělej drahoty zlato...
Víš, že to dopadne stejně, i když svět kolem nás blázní o něco víc.
Přečteno 193x
Tipy 4
Poslední tipující: kudlankaW, enigman, Psavec, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)