se samotou se přátelíš
u ticha zahrady?
kde není – není žádná skrýš
i něžné poklady
před kterými jsi klečela
a nakreslila stín
jenž stvořil slova kyselá
a v srdci stálý splín
tvé nekonečné odklady
prodlouží strádání
u bezcitnosti ohrady
našeho čekání!
https://www.youtube.com/watch?v=MWPzDZHKTNA
Dnes křídou na okna nám kreslí mráz
a ty se před ní zamykáš.
Stále sám a sám v sobě sedíš,
tys stále sám, chmurný a bledý.
Stále sám, spíš v chladném tichu zdí
a s tebou spí jen tvůj stín.
;-)ST
21.11.2020 22:38:22 | Tomcat
Moc hezky nakreslený stín v bezcitné ohradě čekání. TIP. Fakt dost dobrý!
21.11.2020 18:40:06 | Koala
Stíny trpké minulosti.
V tichém rozjímání se nás více zhostí.*
Pěkný večer přeji. :)
21.11.2020 18:15:16 | jenommarie