Modlím se, lásko
za svitu měsíce,
za náš čas společný,
ať je ho více!
Modlím se, lásko
za noci bezesné,
ať srdce Tvé
to moje nalezne!
Modlím se, lásko
za Tvoje doteky,
líbej mě prosím
a miluj navěky!
Modlím se, lásko!
Tvou ženou chci být,
milovat, dávat,
jen s Tebou chci žít!