Má milá dnes večer u kašny
Tajemství ukrytá ukaž mi
Má milá dnes večer pod lunou
Nechej mě ruku k tvé posunout
Pod nebem stráženým Venuší
Neříkej co se prý nesluší
Pod věží kostela nahnutou
Přiblížím svoji tvář nad tu tvou
Těším se až v trávě pod višní
Tisíce něžností povíš mi