Kamarád.
Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2020.
Kamarád. Kamarád.
Má mě rád.
S ním nemusím se bát.
Můžu se jen smát.
Nepotřebuje překladač.
Ruku přímou umí dát.
Je tu se mnou.
Nemusím se bát.
Mohu i slzy ukázat.
Chce jen pomáhat.
Má mě rád.
Děkuji mu nastokrát.
Přečteno 196x
Tipy 11
Poslední tipující: Emily Říhová, Květka Š., Isla, Dejvis, Rozmarýna, Amonasr, jenommarie, Kaj
Komentáře (8)
Komentujících (4)