Oči jsou branou
do naší duše
a ty v těch mých
umíš číst
Bojím se že odhalíš
touhu nečekanou
kterou skrývat
stud mě nutí
Bojím se že tvé oči
potom zchladnou
a vyšlou signál odmítnutí
Oči nás vždy prozradí-a přání v nich přečtená by se měla plnit :-)
31.03.2021 21:49:45 | Jaruška
Čtení si z očí
.. jistě už dávno své ví.
kéž zbytečné nejistoty..
se co nejrychleji..rozpuSTí.* ;)
26.11.2020 12:56:59 | jenommarie