Vysněná
Pod času tíhou,
na polštář plynoucí.
Sny se mi líhnou,
v mé mysli matoucí.
Příběhy obrazů,
tvých něžných siluet,
Světlo hvězd odrazu,
je pak můj amulet.
Teplo mi přináší,
oživlé obrazy.
Sny co se nevznáší,
s doteky důrazy.
Jsi oživlou představou,
snem který mou ruku drží.
Zaháníš bolest řezavou,
zachráníš mojí duši.
Přečteno 217x
Tipy 16
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, tato22, Donne, ARNOKULT, Marten, Psavec, šerý, jenommarie
Komentáře (4)
Komentujících (4)