Nastal ten deň
Chuť mala
Mal to byť sen
No cítila to sama
Krajky si natiahla
Nechty urobila
Šaty obliekla
Vlasy natočila
Večera plynula pomaly
Nálady sa striedali
Chcela ho prekvapiť
Oči mu rozžiariť
Bola tma
Šli po moste
Už to nevydržala
Ruku mu tam zaviedla radostne
Čakala nadšenie
Jeho vzrušenie
No dostala rázne NIE
Bolestné zranenie
V době genderové emancipace i muži chtějí být dobýváni. Přelévání pohlaví. :-)
28.11.2020 13:51:11 | šerý