Vepsala jsem příběh lásky.
Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2020.
Vepsala jsem příběh lásky.
Na obrázky. Na obrázky.
Bez nadsázky.
Bez přetvářky.
Pomiluj mě, obraze.
Odvez si mě na káře.
Napsala jsem příběh lásky
a ani neměla z něj šedivé vlásky.
Pomiluj mě, obraze.
Klidně na podlaze.
Nebudeš platit draze.
Obrázku. Oblázku.
Pomiluj mě blaze.
Nejsem žádná saze.
Přečteno 248x
Tipy 11
Poslední tipující: Emily Říhová, enigman, Bunney, Isla, Květka Š., Amonasr, ccigg, ARNOKULT, Tomcat
Komentáře (2)
Komentujících (2)