Zlatý pohár s fermeží
Anotace: ... .. ke dnu výročí že jsem sám
.
Lásko
nevařte mi prosím na noc kafe
stejně ztichlé srdce moje skape
neslaďte je také prosím víc
beztak zamotám se jako nic
Lásko
prosím o slaný dort s jednou svíčkou
že jsem už rok sám
a milá mi nechala jenom svoje tričko
s nápisem * I Love Fun
Lásko
jasně je mi fajn..
u závěje kde prý něco tepavého leží
super šajn
medové
slunce sněží
však už si vykáme
a tak si klidně dáme
*
a s ním jsme ti hvězdičkoví děti
co se nerozletí
tvrdnu
fermež drží
ke dnu
.
Přečteno 184x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, enigman, vlnka, CORONATION, Bunney, ccigg, Psavec, šerý
Komentáře (1)
Komentujících (1)