Ona
Ona
byla hotová
celá
a úplná.
Její vůně znamenala
jako to dokola
a ostatní.
Měla vnitřek ze sametu
a na venek se zrcadlila.
Brokáty.
Její stíny hrály takový hry
až z toho přecházel zrak a hlava
a ta šla daleko
kolem.
Bralo to dech.
Hlas bzučel jako orchestr
symfonie a
na zádech husí kůže
toho představení.
Velká láska.
Bolela mě
když stejkala
když odešla.
Ale vzpomínám na ní
jako na pohlazení.
Vždycky
donekonečna hojila duši
a ty díry
jako záplata.
Světlo do dálky.
Člověk je vždycky potrhanej
když něco velkýho skončí.
A občas se přikrčit
schovat
a jenom lízat rány
nestačí...
Přečteno 199x
Tipy 11
Poslední tipující: enigman, CORONATION, Rozmarýna, Psavec, Bunney, ccigg, šerý
Komentáře (3)
Komentujících (3)