Anotace: Toto je pro jednoho kluka co mi moc ublížil....myslela jse si, že jsem našla co jsem se hledala a mezitím...
Zklamání, každý z nás ho zná, je to velmi bolestné, snad už je o něco lépe.
06.05.2007 20:03:00 | NikitaNikaT.
to bude zase ok uvidis zivot neni zadna hracka ale to uz sama vis
16.03.2007 21:30:00 | Ada
Teď jen ležím,
nic nevnímám.
Že prohrála jsem vím,
a ze snu rychle procitám.
tady Ti chybi jeden vers a v posledni sloce ne ti zbytecne ztraci rym...
11.03.2007 09:02:00 | Maxwell z Keldu