To nedělej..ale vím..srdce je plné těch..které milujeme a touha je touha.* Ať se zhojí tvá vzpomínka a zůstane TI milá..a bez bolesti.
06.12.2020 21:32:35 | jenommarie
Třeba jsi vzhůru v noci jako já kvůli jiným věcem :o) Ale neumírej pro nic, to by byla škoda :o)
06.12.2020 17:54:11 | Crazymike