Miluji, lásko
hebkost tvé kůže,
když hladím ji, laskám,
tak všecho se může!
Miluji, lásko
tvé něžné oči,
když dívám se do nich,
svět se mnou se točí!
Miluji, lásko
tvou krásnou duši,
když na tebe myslím,
srdce mi buší!
Miluji, lásko
tebe celého,
na světě nemám,
nic víc cenného!
Každá vteřina blízkosti se svou lásku.. celistvá duše** moc hezké Janni
08.12.2020 12:16:34 | jenommarie
Prosté, avšak výstižné a vroucné - psáno s citem - a tak to má být :).
08.12.2020 11:45:41 | Rozmarýna