Vysvitni už
jen vysvitni tence
už nechci tu zůstat
a poddat se sklence
tak vysvitni už
ty skrýváš se stále
já pořád tu čekám
už nemohu dále
jak dlouho mám čekat
než přijdeš ty ke mně?
chtěl bych tě cítit
a milovat jemně
ach lásko, řekni
proč nejsi tu pro mě
jsem vážně tak špatný?
snad nevidíš do mě?
už nezbývá nic
jako na smrt tu čekám
a přitom jsi láska
všeho života řeka
Věčné pochybnosti v nás,
než přijde láska,
vše zvládá se snáz,
když paprsek nás laská... :)
Krásné svátky, Všezvěde :)
23.12.2020 00:17:51 | Emily Říhová