Anotace: ®
Budu ti kolébkou vášně i něhy
budu ti vodopádem slov
šuměním deště nad ránem
mísením živlů
Biblí i Koránem
do trylků ukryji své vlohy
budu ti letmým políbením do snů
rozliji se v barvách duhy
lehounkým mávnutím motýlím
i vichřicí budu ti
jen ty zůstaň svůj
majákem mi buď
svými slovy...
i zemětřesným rojem...
21.12.2020 16:25:31 | enigman
A to si rozdělíme...sice su z Hané, ale nésu zas tak hamtavá chichichi
24.12.2020 08:05:14 | Malá mořská víla
Můžeš
..a on ať tě chrání
a miluje..milá paní
:) *ST Gábi krásný adventní čas přeji *
09.12.2020 20:29:47 | jenommarie