Tvé srdce je mým cílem
Rád do něj pálím samopalem
z bezpečí krytých střílen
Metály čekám za to málem
Tvůj smutek je mým dílem
Byť v úsměv milý trochu halen
Chci tě mít v plné síle
Neumři prosím zlato žalem
Pro tebe padnu v bitvách
Obětí vřelá chci tvá
Ač bývám někdy zmýlen
Mé city, ty jsou čisté
Jedno vím jistojistě:
Tvé srdce je mým cílem