Host
Přišel jsi jak nečekaný host
a já tvé návštěvy už nikdy nebudu mít dost.
Umíš mě rozesmát a to se nedpouští....
Jsi jak voda pro poutníka co plazí se pouští.
Jsi knížka plná příběhů, co chtěla bych číst
a za svitu měsíce a svězd k dalším příběhům tvou ruku vézt.
Budu tvou múzou a ty buď můj rukopis
a spolu popíšeme velký prázdný list.
S příběhem co nebudeme muset číst ...
Přečteno 233x
Tipy 14
Poslední tipující: vůně mraků, Kaj, mkinka, Emily Říhová, ccigg, Iva Husárková, Psavec, jenommarie
Komentáře (13)
Komentujících (8)