Přivítání.
Anotace: Ze sbírky Raketa letí do světa 2020.
A jak začít den,
než malou básní.
Žasni. Žasni.
Jsem kulomet
tisíce hesel a říkadel.
Neřídím se dle pravidel.
Jsem sprcha studená
a bortím se a nacházím.
Jsem stoh popsaných papírů
a propadám se do vesmíru.
Jsem objetí v nečekané vteřině.
Jsem ruka,
která hledá pravdu
i v hlíně.
Jsem smršť a detailů jen hrst.
Jsem duch i jablko.
Žiji jen naoko.
Rokoko. Rokoko.
Z pera tasím meč, není to křeč.
Obejmi mě a neříkej, že utečeš.
Sním Tě láskou a to hned.
Přečteno 263x
Tipy 13
Poslední tipující: Emily Říhová, Donne, Jeněcovevzduchukrásného, Dejvis, ARNOKULT, šerý, jenommarie, Vivien, Frr, Amonasr, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)