Láska
Jako když vánek foukne a peříčko odletí neznámo kam.
Jako když kouř ohýnku rozplyne se do noci.
Tak ztratila se naše láska.
Ani jsme si nevšimli.
Jen méně čestá setkání a méně vřelá políbení
ohlašují,že je čas říci si zbohem.
Komentáře (1)
Komentujících (1)