Doteky dlaní Tvých
Doteky
dlaní Tvých
pod víčky
schovávám.
Korálky
slaných slz,
na nitky
navlékám.
V měsíčním
světle
kráčím si
oděná,
v srdci mém
živá
je malá
vzpomínka.
Na ústech
horký dech
a z duše
výkřik
zaznívá
do ticha…
Jsi to Ty?...
Má lásko?...
…bez jména…
Hříšná
je duše má,
v bolesti
vězněná.
V lásce
jsem ztracená…
a s časem
smířená…
Doteky
dlaní Tvých
já v srdci...
...si ponechám...
Komentáře (2)
Komentujících (2)