Jsi síla v mém střevíci.
Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2020.
Jsi síla v mém střevíci.
Tvá pusa hřeje na líci.
Jsem skoro kouzelnicí.
V Tvém šarmu krásných slov,
je spousta místa pro radost.
Teču od rána až do večera.
Pulzuje mnou krásná střela.
Jsem báseň a zpívám písní těla.
Ach, půst a hlad, co s tělem dělá.
Krásná Pimpadela.
Přečteno 210x
Tipy 11
Poslední tipující: Dejvis, Psavec, ARNOKULT, Amonasr, Květka Š., enigman, Frr, WWW, Rozmarýna
Komentáře (4)
Komentujících (3)