Plání
můj vánoční prosinec
dívám se na betlém
s jiskřičkami duše
v samotě to snění jitro píše
kuku kuku
kluku z buku
a řezbářka má na dřevu svou ruku
a je tiše
nesahej mi za límec
s pozvánkou na saunu
éterické masáže
moře vstoupí na pláže sněhovou svou dlaní
protože já mám faunu
a šelmu
štěkající polštáře
a místo s metličkami
můj vánoční prosinec
jsou dnové slaní
a lipové je plání zasněžených
Přečteno 183x
Tipy 10
Poslední tipující: Vivien, Psavec, Vydima27, jenommarie, WWW, Frr, ccigg, Krahujec
Komentáře (2)
Komentujících (2)