Nezapomínám.
Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2020.
Myslíš si,
že usnu bez básničky pro Tebe.
Moje krásné nebe!
Jsi náruč, co neřekne ne.
Ale ano.
Miluji Tě dámo!
Myslíš si,
že nezavřu oči
a nebudu si něco přát.
TY řekneš,
že mě máš rád.
Jsi má láska.
Slast i sten.
Pomiluješ mě
a bude krásný den.
S Tebou v duchu jsem.
Nezapomínám.
Po Tobě vzdychám.
Lásku nezhasínám.
Přečteno 280x
Tipy 10
Poslední tipující: enigman, Dejvis, ARNOKULT, Psavec, Amonasr, kudlankaW, Iva Husárková
Komentáře (4)
Komentujících (3)