Počítáš
hojivé dlaně na oči
uvidíš
co chce říct
stan živých cest nezhaslý sen
počítáš
čísly do zájmen
že jsi ... ty
že já … jsem
nachytám tě
dostanem se dostanem
nachytáš mě
dáš mi jen
hojivé dlaně na oči
něco si přej
na stezkách jehličím ...
s pírkem ...se sojčím …
i s deštěm
s duhou
se sluncem
...a v případě srdečních nebezpečí
zadíváš se do modrých péčí
s celým vesmírem
teď ve chvíli zimních žen v momentu jediném
nejdeš sem
dát hojivé dlaně na mě
už víš
nachytám tě nachytám
nechytáš mě
dám ti jen
hojivé dlaně na oči
a počítáš
toulky na notách
toulky se srdcem
vnitřní vesmír náš malý kemp
když na ešus
zabubnuje jehličí
sníh tiše zajiskří
jsou stránky života
než mě odečteš
ze rtů
proč mlčím...
Přečteno 199x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, enigman, Psavec, jenommarie, maliska, Vivien
Komentáře (5)
Komentujících (3)