Hard
chladné kosti
spícího dealera
to máš ráda
tak číhá zvečera
tklivá balustráda
milovat dnes to jen zítřků art
jenže je zima teď
jsem lazar
žít je hazard
ze silvestrovských smutků
přípojka za šera
závoj na bednu
jde se spát
dálkové ovládání
na mou rozhrkanou budku
mohla bys umačkat
a je mi hůř než ke dnu
ať na bednu sednu
ať pořídím si plazmu
nebo štíhlou ledku?
ve smíchu družic blednu
a než budu v lednu
i ty povíš start?
je tiše
to mé srdce
prostě nejsem smart
Přečteno 241x
Tipy 12
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, Rozmarýna, šerý, umělec2, Frr, mkinka, jenommarie, Psavec, Vivien
Komentáře (2)
Komentujících (2)