Zázraky se dějí na konci roku
Anotace: Pro něj. S mnoha obavami, nejistotou, steskem, ale i s krásnými vzpomínkami plnými citů...
Drahý můj,
Chvíli stůj,
Po skoro roce,
V divném potoce,
Proudem dlouze tečou,
Pro tebe se svlečou,
City mé...
Lásko má,
Až přijde tma,
Jsem s tebou zase,
V podobném čase,
I když to nevíš,
Zvláštně se jevíš,
Mysli mé...
Milý můj,
Zlo nekuj,
Proč překrásně je mi,
S tebou tu na zemi,
Avanturíny z tváře září,
Mého srdce hodní žháři,
Slabosti mé...
Nejdražší můj,
Odhal mi svůj,
Záměr pravý,
Zda je dravý,
Po mé malé maličkosti,
Času bylo a je dosti,
Do smrti mé...
Přečteno 226x
Tipy 17
Poslední tipující: jenommarie, Emily Říhová, Elis1ě, Roser, Guldrun, Rozmarýna, Psavec, mkinka, Fany, Iva Husárková, ...
Komentáře (5)
Komentujících (4)