Muchlám Tě.
Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2020 - 2021.
Muchlám Tě do nůše čtyřlístků.
Ty můj dvojlístku!
I když je leden,
najdu pro Tebe
čtyřlístek jeden.
Ze sebe ho udělám,
protože Tě rád mám.
Tobě pohlazení posílám.
Jsi má láska.
Žádná sázka.
Mám rád Tvůj smích i hlas.
Však víš,
řekl jsem již tolikrát.
Se mnou nemusíš se bát!
Přečteno 298x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, Dejvis, Marcella, Psavec
Komentáře (6)
Komentujících (4)