Týn
Miluji jak mluvíš,
i to jak se šklebíš.
Hlas tvůj je jako slast,
chci abys byla má součást.
V tvých očích tečky jsou,
mě pokaždé uhranou.
Smích tvůj je jako hudba,
pokaždé jiná skladba.
Nevím jak tohle stalo se,
bez tebe budit nechci se.
Přečteno 158x
Tipy 4
Poslední tipující: Emily Říhová, Bartika, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)