Teď zrovna kovid prodělávám avšak mám několik přátel jež mě nenechávají v louži . Myslím že to s námi ještě není beznadějné :-)
06.01.2021 16:28:10 | kašpar
I když má láska je opravdu veliká
počkám si
nechám se očkovat
nedělám kampaň..božíčku
jen nechci ohrozit mou lásku.
..
Uvidím..ale už o tom přemýšlím. Chci už do normálu.
:)
06.01.2021 11:25:13 | jenommarie
Právě proto, že to je těžké, tak člověk o všem musí psát, aby byl lehčí a vše tolik nebolelo. To je smysl psaní. Přežít v tom blázinci a strachu.
06.01.2021 12:27:34 | mkinka
Zlatíčko strachy si nedržet..i když o ty nejbližší je budeme mít vždy:)* jj i mě pomáhá psaní. Pěkný den TI přeji Jitu.;)
06.01.2021 12:32:47 | jenommarie