Měl bych zapomenout,
měl bych dál jít,
už nikdy se neohlídnout,
přestat snít.
Od prvního okamžiku,
bych se pro Tebe rozkrájel,
v srdci měl paniku,
že vílu jsem našel.
Z paniky jsem mlčel,
nevěděl co říct,
že štěstí jsem našel,
teď abych šel.
Přemo třeba jsi právě ten snílek
a rád sníš o své víle
sni o všem jen krásném
co hladí a netrápí tě.:)
06.01.2021 11:22:19 | jenommarie