Zhasnu si noc
jen tak pro sebe
doteky
proměním
ať nezebe
v podvazcích
a zmalovaná
kruhy v uších
už zase sama
upíjím ze rtů
V podvazcích v lednu bývá zima
následkem bývá tuhá rýma
a ze rtů doušek zahřeje
pak blikne nová naděje
06.01.2021 22:30:46 | kašpar