Anotace: Komentujte hodnoťte at vim jak se libi basnicka psana pro mou milovanou Berusku:-*
Uz 8dni zadnej komentar:-( prosím komentujte, je jedno jestli to bude kladnej nebo zaprnej komentar, ale fakt me zajima jestli se to co pisu libi nebo ne a popr. co se libi a co ne...:-) tak komentujte diky!!
21.03.2007 14:10:00 | Petras
áá moc moc krásný kéž by někdo napsal něco pro mě :) chválíím piš dál!!!
13.03.2007 00:48:00 | Manndarinka