Chtěl by jsi?
Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2020-2021
Chtěl by jsi se milovat
dle Tvých obrázků?
Žít život
a nemít strmých oblázků?
Anebo si jen na chvilku
zahrát na lásku?
Svět hraje v mozaice.
Láska mluví hladce.
Kočka mňouká více a více.
A už jede sonáta pro jedny plíce!
Usměj se do dáli hladce!
Každý je svého štěstí vládce!
Číše rozlévá se,
ale nikoliv prudce.
Hřmí písní bůvolí.
Rozkoš zpívá písní varhaní.
Láska žije
a ráda se zavlní.
I v mrazu hledáme krásu.
A kočky mávají v rytmu ocasu.
Stejně láska žije i v nečasu.
Přečteno 238x
Tipy 11
Poslední tipující: Emily Říhová, Hortenzie, Dejvis, Bartika, Psavec, Amonasr, kudlankaW
Komentáře (6)
Komentujících (3)