Střípky touhy
Anotace: Srdce na dlani a oči otevřené, vnímám ranní vstávání i večerní dech země.....
..cítím tvé nálady a toužím tě obejmout,
ale jak na dálku a bez těsných pout
modrá zbarvila úsvit v temné bouři,
na obzoru letí hejno hus,
v chladném jarním ránu pár komínů kouří,
chtěl bys začít znovu, no tak to už zkus....
díváš se očima jako noční obloha
a na dně tvojí duše,
čtu si, co chceš uschovat,
lásko, nemusíš mne zkoušet ........................
tyto dny a minuty patří jenom nám
a jak život posune svůj zběsilý běh,
ztratíme se - budu sama, budeš sám,
vezmu si jen kousek něhy, ostatní si nech
ze střípků vzpomínek už skládám mozaiku,
mnoho krás nemá svoje místo,
zahřívám je v dlaních ale neuchráním,
ony ztratí barvy i ty nanečisto...
osud vepsaný v tato slova se prostě nedá změnit,
a nehledej v nich řád,
vdechla jsem jim laskavost
a doufala,
že budeš mě mít rád....
...
Komentáře (0)