Bílé slzy.
Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2020-2021.
Bílé slzy.
Mrazy. Mrazy.
Drkotají zuby.
Lásko, Tvé rty mi pohádku
poví.
Tvůj hlas medový.
Probudil Sněhurku
ve správnou chvíli.
Chci být vílou Tvojí.
A v žalu se smát,
protože mě máš rád.
Myšlenky na lásku hřejí.
Dech se tají.
Lidé si sami být nepřejí.
Lásku hledají
a v lepší zítřky doufají.
A tak jsem bílá jako sníh
a Ty trubadúr milující hřích.
Přečteno 204x
Tipy 13
Poslední tipující: Emily Říhová, Dejvis, Amonasr, Marten, Hortenzie, jenommarie, Psavec, Lůca, Krahujec, Tomcat
Komentáře (8)
Komentujících (4)