řeku citu nepřebrodíš
v galoších
to raděj zůstaň
na souši
tetováním značeny
překrásné ženy
či visačkou jak na statku
skrčeny v kóji
dva plus krákrá
jak se vyleješ
jak ta citů řeka
i převozník
bude mít co dělat
jezdi rychle, brzdi prudce
a sám sebe si představ
jako umanutýho vdovce
těšil ses na ní
na začátku
teď už se nemůžeš
dočkat pátku
poptávka v čase klesá
zvlášť když službě
začne chybět noblesa
odzvoň, zapomněl jsem klíče
řekneš suše
a v šupleti přežívá tolik
netknutých svíček
jak chceš
cestu tajně klesti
do chatový oblasti
kde už čeká milenka
přestrojený krokodýl
co časem sežere tě
za to
že jsi pil