Kdo ví ?
To, že jsi krásná jistě
řekli ti již jiní,
já však na jejich místě
nezůstal bych v síni.
Nezůstal bych v síni
tvých očí, šel bych dál,
s toulavých víček modré stíny
do suchých rtů bych vzal.
Do suchých rtů bych vzal
a kdo ví, třeba taky ne,
že jsem tě tolik miloval
snad mi pak jiná promine.
leden 1974
Ta další Ti minulost jistě promine,
když tvé city PAK nebudou pro jiné ;)
Krásný večer :)
25.01.2021 20:44:54 | Emily Říhová
Kdoví
..alespoň v srdci zůstalo pár
..hřejivých vzpomínek.*
Vítám tě na Literu a pěkná báseň. :)
19.01.2021 12:10:35 | jenommarie
Ta je moc hezká....:-)
Snad mi pak jiná promine,
vždyť lásky, té je třeba.
A že nezbylo mi pro jiné?
Dál v srdci tvém místo hledám.
18.01.2021 10:28:24 | Dreamy